EXTERNALITZACIÓ DE SERVEIS

EMPRESA DE SERVEIS EXTERNS BARCELONA

Externalització de serveis auxiliars i processos industrials generals

CMS MULTISERVEIS ofereix l’externalització de serveis auxiliars generals per a empreses i l’externalització de processos industrials i logístics a tot Espanya perquè els nostres clients puguin dedicar-se a les activitats clau del negoci.

Oferim als nostres clients els mitjans i la flexibilitat necessària en qualsevol tipus de manteniment d’edificis, jardineria, control de plaques i higienitzacions a qualsevol punt d’Espanya i amb serveis d’alta qualitat.

Anys d'experiència
0
Equip Humà
0
Satisfacció dels nostres clients
0 %
Clients
0
Control d'Accessos
78%
Processos industrials i Logistics
82%
Serveis Auxiliars
92%

Els nostres serveis externs

Control d'Accessos

Ens dediquem a proporcionar solucions per gestionar l’accés a edificis, instal·lacions o àrees restringides, garantint la seguretat dels usuaris i la protecció dels béns i la informació valuosa.

Processos Industrials i Logistics

El nostre servei de logística i gestió industrial busca millorar l’eficiència i la productivitat de les empreses, mitjançant la implementació d’estratègies per optimitzar els processos de producció i distribució.

Serveis Auxiliars

Els nostres serveis auxiliars proporcionen suport a l’activitat principal de les empreses, i que són essencials per al correcte funcionament de les mateixes, adaptant-se a les necessitats reals dels nostres clients.

PERSONAL ALTAMENT QUALIFICAT

Oferim serveis de qualitat, que generen confiança, responsabilitat i comunicació efectiva

CMS Multiserveis

Empresa Serveis Externs

933 933 400 | info@cmsmultiservicios.com